bk
centre
menu escola
menu grau professional
menu formacio continuada
editorial
copyright2010
formació continuada > cursos actuals

CURSOS MUSICALS PER EDUCADORS DE 0 A 5 ANYS 2013 (ONZENA EDICIÓ)

  • Adreçat a...
  • Descripció
  • Mestres
  • Preu
  • Inscripció

FOTO

 

A professorat d'educació infantil, primària, mestres especialistes de música de 0-5 anys, pedagogs, estudiants de música, estudiants de pedagogia musical, mestres d'alumnes de 0-3 anys de llars d'infants, guarderies, escoles d'infantil, professors de música d'escoles de música o professorat d'ensenyaments de règim especial. 

pdfDescarrega el PDF amb la informació del curs (atenció: hem obert més grups, dates diferents)

La música és la poesia de l'art (Richter)

Benvolguts,

Un any més ens retrobem amb alegria per compartir i fruir de la música amb diferents exercicis, idees i molta imaginació. En aquesta onzena edició aprendrem com treballar l'audició i el ritme amb els més petits amb propostes divertides i variades; també podrem escoltar les campanes i els instruments de percussió; treballarem la relaxació estàtica i en moviment amb diferents músiques. Cantarem, escoltarem i representarem contes i cançons d'instruments pels nens de 2, 3, 4 i 5 anys. Finalment amb en Niko, un titella molt especial, organitzarem una classe amb diferents exercicis d'audició, moviment i relaxació seguint aquest misteriós i divertit personatge.

Us proposem aquest curs que consta de 4 sessions a càrrec d'Eulàlia Abad i una sessió complementària pensada pels educadors que treballen amb els més petits a càrrec de Maria Josep Besson.

Per tercer any, seguim incloent el projecte de Música i valors. Us proposem tres sessions específiques on l'eix principal serà com treballar els valors a partir de la música. També pots consultar www.artpercreixer.com o bé descarregar el PDF ArtxCréixer

Les 5 sessions d'aquesta edició seran:

1) L'ALEGRIA DE L'AUDICIÓ I DEL RITME
amb Eulàlia Abad
9 març 2013 - TANCAT
de 9,30h a 14h
Repetició 2012! (valors)
Exercicis especials pels més petits d’audició i de ritme per escoltar i /o participar amb músiques variades utilitzant diferents instruments. Descobrirem els titelles, els sons d’animalets, els instruments de percussió, seguint la pulsació, treballant les diferents figures. (negra, blanca, corchera, pausa, diferents tempos) i gaudint de la música i de l'afectivitat. Especialment pensat per Nadons d'1 i 2 anys.
2) ESCOLTEM I COMPARTIM
amb Eulàlia Abad
6 abril 2013 - TANCAT
de 9,30h a 14h

Recopilació diferents exercicis!

Activitats de relaxació amb diferents propostes auditives, de moviment amb campanes, instruments de percussió, titelles i moltes coses més...
3) CANÇONS I CONTES D'INSTRUMENTS I DE VALORS
amb Eulàlia Abad
20 abril 2013 - TANCAT
11 maig 2013- TANCAT
de 9,30h a 14h
Repetició 2011!(valors)
En aquesta sessió especial per nens de 2, 3, 4 i 5 anys, podrem aprendre el so de diferents instruments com el piano, l'arpa, l'acordió, la flauta, el tambor, la trompeta i el trombó a través de contes, cançons i expressar-ho amb la representació.
4) MIRANT EL CEL. ORGANITZEM UNA CLASSE DE MÚSICA
amb Eulàlia Abad
18 maig 2013 - TANCAT
25 maig 2013 - TANCAT

de 9,30h a 14h
NOU!(valors)

En Niko és un titella molt especial, li agrada molt mirar el cel, i ell ens inspirarà per conèixer tot el que podem descobrir. El cel, el sol, els núvols, els avions, els globus, el vent, la pluja, la lluna, els estels...
Organitzarem una classe amb aquest centre d'interès amb exercicis auditius de moviment i de relaxació guiats per aquest misteriós i divertit personatge.

Seminari complementari per a nadons (de 0 mesos fins que caminen) amb Maria Josep Besson:

5) MUSICOTERÀPIA PELS MÉS PETITS
amb Maria Josep Besson
23 febrer 2013 - TANCAT
de 9,30h a 14h
REPETICIÓ 2012!

A través dels jocs, les cançons, el moviment, l'experimentació amb material sonor, la improvisació...els petits acompanyats dels adults descobreixen que la veu, el cos i la música són els vehicles de la comunicació afectiva. En aquesta sessió aprendrem recursos que ens ajudaran a desenvolupar els seus sentits, a establir un vincle amb ells i poder utilitzar-ho a l'aula. Exercicis per a educadores.

LES INSCRIPCIONS JA ESTAN TANCADES! (clica a la pestanya d'inscripció per veure l'estat de les inscripcions i els possibles grups)

DURADA
Cada Sessió té una durada de 4 hores.

EulaliaEulàlia Abad
Cantant i pedagoga musical, treballa a diferents escoles d’educació infantil i escoles de música de Barcelona des de fa molts anys. Especialista en infants de 0 a 3 anys, ha creat una metodologia pròpia: "Música per créixer".

Actualment imparteix tallers i xarrades en diversos centres de Catalunya a educadors/es, monitors, pares i totes les persones interessades en iniciar la música als més petits també fa alguns tallers i xarrades a Educadores infantils i de Magisteri a la Universitat de Barcelona departament dirigit pel Doctor Josep Gustems. Treballa permanentment en l’elaboració de material musical didàctic. Col·labora amb els cursos de formació continuada de “El Musical” des del 2002,  iniciant un nou camí amb seminaris i tallers de música i valors.
www.artpercreixer.com
i web eulàlia abad


BessonMaria Josep Besson
Musicoterapeuta i titulada superior de cant. Una de les seves activitats principals és la que exerceix amb  les dones embarassades i amb les mares i nadons, a “El Musical” de Bellaterra i privadament. És musicoterapeuta a Shalom Taller, Centre per a discapacitats i a ASPADI (Associació de pares de disminuïts). Col·labora com a musicoterapeuta a la Residència Assistida de Gent Gran i Centre de Dia de Cerdanyola del Vallès (Geriatria).Porta el grup de Veu “Dones” a l’Associació de Dones per la Igualtat a Cerdanyola del Vallès. Col·labora des del 2007 amb “Veus sense Fronteres” donant setmanalment assessorament vocal.  Imparteix diversos cursos de veu, entre els quals: “Pren consciència de la teva veu” “Expressa’t mitjançant la veu i la música” i “Descobreix la teva veu” a persones i grups de totes les edats interessats a descobrir i millorar la seva veu . Tot el seu treball es porta a terme des del punt de vista terapèutic posant èmfasi en el desafinament i la desentonació. Ha estat professora de cant al Conservatori de música del Liceu i a l’escola Aulos de Cerdanyola entre altres. Ha impartit cursos de veu a l’Escola d’Estiu de l’Educació de persones adultes i a l’Orfeó Lleidatà, entre altres i com a docent de musicoterapia ha impartit cursos de formació al Col·legi oficial de diplomats en infermeria de Lleida, al Col·legi d’infermeres i Llevadores d’Andorra i a les Llevadores de la Catalunya central organitzat pel SAP Bages-Bergueda-Solsones.

5 Sessions: 248 Euros
4 Sessions: 198 Euros
3 Sessions: 180 Euros
2 Sessions: 120 Euros
1 Sessions: 60 Euros

*Novetat 2013: Curs 100% bonificable a càrrec del Crèdit de Formació de la vostra empresa. Segons el Reial decret 395/2007 de 23 de març, totes les empreses que tinguin treballadors disposen d'un crèdit anual per a la seva formació. Aquesta disponibilitat de crèdit permet recuperar la inversió de formació realitzada per les empreses mitjançant bonificacions en la Seguretat Social. Consulteu la vostra empresa.

*La factura del curs s'emet amb les dades de la inscripció. Si vols la factura amb unes altres dades (Escola on treballes, Institució ) ho has d'indicar al formulari d'inscripció. No es podran variar les dades de la factura un cop fet el pagament.

*Entrega de Certificat d'Assistència (80%).

*El Departament d'Educació reconeix als educadors les activitats de 15 o més hores (Per tenir el curs reconegut t'has d'apuntar a un mínim de 4 o 5 sessions). Curs RECONEGUT PER PART DEL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ de la Generalitat de Catalunya segons Ordre de 7 de setembre de 1994, per la qual s'estableixen els requisits i procediments per reconèixer activitats de formació permanent adreçades al professorat. Resolució:23/01/2013.

INSCRIPCIONS TANCADES

LES INSCRIPCIONS S'OBRIRAN A PARTIR DEL DILLUNS 9 DE GENER DE 2012