bk
centre
menu escola
menu grau professional
menu formacio continuada
editorial
copyright2010
formació continuada > cursos actuals

MUSICOTERÀPIA DURANT LA GESTACIÓ 2014 - Curs per a mestres, llevadores i professionals del sector

  • Adreçat a...
  • Calendari i Horari
  • Descripció
  • Mestres
  • Preu
  • Inscripció

pdfDescarrega el PDF informEmbarassadaatiucurs bonificat

 


Adreçat a:

- Musicoterapeutes.

-Llevadores, doules, altres professionals sanitaris interessats.

-Educadores, professorat d’educació infantil, mestres especialistes de música de 0-4 anys, pedagogs o professorat d’escoles de música que vulguin conèixer de més a prop l’aplicació de la musicoteràpia a les dones embarassades.


Calendari i Horari

DATES:
dissabtes 25 gener, 1 i 8 de febrer de 2014

HORARIS: 
de 9,00h a 14,00h

DURADA
15 hores

NúMERO DE SESSIONS: 3

Descripció del curs
En aquest curs es parlarà i tractarà els beneficis de la musicoteràpia durant la gestació. Posant especial atenció al treball de la veu i alliberament del so i a les visualitzacions.

Objectius
Donar eines i recursos per a la pràctica professional.

Programació 

- Efectes benèfics de la música durant i després de l’embaràs. Tècniques.

-Treball de veu. L’alliberament de l’energia vocal autèntica es la mateixa que la que permet al nen venir al món.

-La importància de la visualització amb música. Comunicació prenatal a través de les visualitzacions. Visualitzacions i meditacions per a cada més de l’embaràs.


Metodologia
El curs es durà a terme a través d'activitats pràctiques tot i que hi haurà una introducció teòrica en cada sessió.

Maria Josep Besson

Musicoterapeuta i Titulada superior de Cant pel Conservatori Superior de música del Liceu. Crea i dirigeix el grup de Veu “Dones” des de l’any 2006. Imparteix els cursos de veu: “Pren consciència de la teva veu”, “Expressa’t mitjançant la veu i la música”, “Descobreix la teva veu” i “La veu com a eina terapèutica” a persones i grups de totes les edats interessats a descobrir i millorar la seva veu. Tot el seu treball vocal es porta a terme des del punt de vista terapèutic. Una altre de les seves activitats principals és la que exerceix amb les dones embarassades i amb les mares i nadons, a “El Musical” de Bellaterra. Com a docent ha estat professora de cant al Conservatori de música del Liceu i a l’escola Aulos de Cerdanyola entre altres. Ha impartit cursos de veu a l’Escola d’Estiu de l’Educació de persones adultes, a l’Escola d’Estiu Rosa Sensat i a l’Orfeó Lleidatà entre altres i com a docent de musicoterapia ha impartit cursos de formació a El Musical de Bellaterra, al Col·legi oficial de diplomats en infermeria de Lleida, al Col·legi d’infermeres i Llevadores d’Andorra, al col·lectiu de Llevadores de la Catalunya central.

Preu Curs: 198€

*La factura del curs s'emet amb les dades de la inscripció. Si vols la factura amb unes altres dades (Escola on treballes, Institució) ho has d'indicar al formulari d'inscripció. No es podran variar les dades de la factura un cop fet el pagament.

*Novetat 2013: Curs 100% bonificable a càrrec del Crèdit de Formació de la vostra empresa. Segons el Reial decret 395/2007 de 23 de març, totes les empreses que tinguin treballadors disposen d'un crèdit anual per a la seva formació. Aquesta disponibilitat de crèdit permet recuperar la inversió de formació realitzada per les empreses mitjançant bonificacions en la Seguretat Social. Consulteu la vostra empresa.

*Entrega de Certificat d'Assistència (80%).


Places TANCADES