bk
centre
menu escola
menu grau professional
menu formacio continuada
editorial
copyright2010
formació continuada > cursos actuals

CURSOS MUSICALS PER EDUCADORS DE 0 A 5 ANYS 2014 (DOTZENA EDICIÓ)

  • Adreçat a...
  • Descripció
  • Mestres
  • Preu
  • Inscripció

FOTO

 
A professorat d'educació infantil, primària, mestres especialistes de música de 0-5 anys, pedagogs, estudiants de música, estudiants de pedagogia musical, mestres d'alumnes de 0-3 anys de llars d'infants, guarderies, escoles d'infantil, professors de música d'escoles de música o professorat d'ensenyaments de règim especial. 

pdfDescarrega el PDF amb la informació del curs

La música és l’harmonia del cel i de la terra (Yuel Ji, músic Xinès)

Benvolguts/des,

Amb molta alegria ens retrobem un any més (dotzena edició) amb vosaltres per compartir música, exercicis, idees, materials, alguna sorpresa…i moltes coses més… Aquest curs escoltarem i ballarem els clàssics. Veurem com els més petits poden gaudir de la bona música i aprendre a estimar-la. Anirem visitant diferents països del món amb danses fàcils i divertides. També aprendrem a relaxar el nostre cos i la nostra ment a través de la música els instruments, les campanes i els jocs simbòlics. I finalment cantarem cançons divertides totes noves, i treballarem el ritme amb els més petits amb uns exercicis especials.

Us proposem aquest curs que consta de 4 sessions a càrrec d'Eulàlia Abad i una sessió complementària pensada pels educadors que treballen amb els més petits a càrrec de Maria Josep Besson.

Per quart any, seguim incloent el projecte de Música i valors. Us proposem una sessió on l'eix principal serà com treballar un valor a partir de la música. També pots consultar www.artpercreixer.com o bé descarregar el PDF ArtxCréixer

Les 5 sessions d'aquesta edició seran:

1) ELS CLÀSSICS I DANSES DEL MÓN
amb Eulàlia Abad
8 març 2014 - TANCAT
de 9,30h a 14h
(Recull d'altres seminaris)
Un recull de diversos exercicis de moviment i audició amb els clàssics com Mozart, Beethoven, etc… I un recull de danses tradicionals de països diversos amb moviments divertits i senzills pels més petits (dues opcions). De 2 a 5 anys.
2) GAUDIM DE L'ESCOLTA
amb Eulàlia Abad
15 març 2014 - TANCAT
de 9,30h a 14h

(Recull d'altres seminaris)
(valors)

Un recull d'exercicis de relaxació i atenció, d'audició i de moviment enfocats al valor de la pau i el silenci introduïnt instruments, titelles, campanes i més sorpreses…De 0 a 3 anys.
3) CANÇONS I PERCUSSIONS
amb Eulàlia Abad
5 abril 2014 - TANCAT
12 abril 2014 - TANCAT
de 9,30h a 14h
Nou!
Cançons noves divertides i ritmiques pels més petits de 0 a 3 anys per cantar i treballar el moviment i exercicis relacionats amb les cançons de ritme amb diferents instruments de percussió. Música gravada amb instruments en directe .
4) LES ESTACIONS DE L'ANY. ORGANITZEM UNA CLASSE DE MÚSICA
amb Eulàlia Abad
26 abril 2014- TANCAT
10 maig 2014-OBERT

de 9,30h a 14h
(Repetició 2011)

Aprendrem a organitzar una classe de música tenint com a centre d'interès les quatre estacions de l'any. Farem un viatge per les 4 estacions de l'any amb exercicis auditius, moviment i relaxació divertits i didàctics per poder organitzar una classe amb els petits. De 2 a 5 anys.

Seminari complementari per a nadons (de 0 mesos fins que caminen) amb Maria Josep Besson:

5) MUSICOTERÀPIA PELS MÉS PETITS
amb Maria Josep Besson
15 febrer 2014 - TANCAT
1 març 2014 - TANCAT
de 9,30h a 14h

A través dels jocs, les cançons, el moviment, l'experimentació amb material sonor, la improvisació...els petits acompanyats dels adults descobreixen que la veu, el cos i la música són els vehicles de la comunicació afectiva. En aquesta sessió aprendrem recursos que ens ajudaran a desenvolupar els seus sentits, a establir un vincle amb ells i poder utilitzar-ho a l'aula. Exercicis per a educadores.

LES INSCRIPCIONS JA ESTAN OBERTES! (clica a la pestanya d'inscripció per veure l'estat de les inscripcions i els possibles grups)

DURADA
Cada Sessió té una durada de 4 hores.

EulaliaEulàlia Abad
Cantant i pedagoga musical, treballa a diferents escoles d’educació infantil i escoles de música de Barcelona des de fa molts anys. Especialista en infants de 0 a 3 anys, ha creat una metodologia pròpia: "Música per créixer".

Actualment imparteix tallers i xarrades en diversos centres de Catalunya a educadors/es, monitors, pares i totes les persones interessades en iniciar la música als més petits també fa alguns tallers i xarrades a Educadores infantils i de Magisteri a la Universitat de Barcelona departament dirigit pel Doctor Josep Gustems. Treballa permanentment en l’elaboració de material musical didàctic. Col·labora amb els cursos de formació continuada de “El Musical” des del 2002,  iniciant un nou camí amb seminaris i tallers de música i valors.
www.artpercreixer.com
i web eulàlia abad


BessonMaria Josep Besson
Musicoterapeuta i Titulada superior de Cant pel Conservatori Superior de música del Liceu. Crea i dirigeix el grup de Veu “Dones” des de l’any 2006. Imparteix els cursos de veu: “Pren consciència de la teva veu”, “Expressa’t mitjançant la veu i la música”, “Descobreix la teva veu” i “La veu com a eina terapèutica” a persones i grups de totes les edats interessats a descobrir i millorar la seva veu. Tot el seu treball vocal es porta a terme des del punt de vista terapèutic. Una altre de les seves activitats principals és la que exerceix amb les dones embarassades i amb les mares i nadons, a “El Musical” de Bellaterra. Com a docent ha estat professora de cant al Conservatori de música del Liceu i a l’escola Aulos de Cerdanyola entre altres. Ha impartit cursos de veu a l’Escola d’Estiu de l’Educació de persones adultes, a l’Escola d’Estiu Rosa Sensat i a l’Orfeó Lleidatà entre altres i com a docent de musicoterapia ha impartit cursos de formació a El Musical de Bellaterra, al Col·legi oficial de diplomats en infermeria de Lleida, al Col·legi d’infermeres i Llevadores d’Andorra, al col·lectiu de Llevadores de la Catalunya central.

5 Sessions: 248 Euros
4 Sessions: 198 Euros
3 Sessions: 180 Euros
2 Sessions: 120 Euros
1 Sessions: 60 Euros

*Novetat 2013: Curs bonificable a càrrec del Crèdit de Formació de la vostra empresa. Segons el Reial decret 395/2007 de 23 de març, totes les empreses que tinguin treballadors disposen d'un crèdit anual per a la seva formació. Aquesta disponibilitat de crèdit permet recuperar la inversió de formació realitzada per les empreses mitjançant bonificacions en la Seguretat Social. Consulteu la vostra empresa.

*La factura del curs s'emet amb les dades de la inscripció. Si vols la factura amb unes altres dades (Escola on treballes, Institució ) ho has d'indicar al formulari d'inscripció. No es podran variar les dades de la factura un cop fet el pagament.

*Entrega de Certificat d'Assistència (80%).

*El Departament d'Educació reconeix als educadors les activitats de 15 o més hores (Per tenir el curs reconegut t'has d'apuntar a un mínim de 4 o 5 sessions). Curs RECONEGUT PER PART DEL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ de la Generalitat de Catalunya segons Ordre de 7 de setembre de 1994, per la qual s'estableixen els requisits i procediments per reconèixer activitats de formació permanent adreçades al professorat. Resolució: 20/11/2013

ACCEDEIX AL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ (tancat)

LES INSCRIPCIONS S'OBRIRAN A PARTIR DEL DILLUNS 9 DE GENER DE 2012