bk
centre
menu escola
menu grau professional
menu formacio continuada
editorial
copyright2010
formaciÓ continuada > cursos BONIFICATS PER EMPRESES

INFORMACIÓ SOBRE ELS CURSOS BONIFICATS PER EMPRESES

Els cursos de formació continua de El Musical estan dissenyats per a ser bonificables amb el crèdit per a la bonificació de formació continua que tenen les empreses per a formar als treballadors que estan donats d'alta al regim general de la seguretat social. Per tal de obtenir la bonificació de les accions s'ha de fer la tramitació tal com s'estableix a la normativa vigent (RD 4/2015 i Orden TAS/2307/2003).

Per tal de fer la gestió hi ha una plataforma informàtica de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo, on es realitzen totes les gestions i finalment, els imports tramitats s'inclouen com una bonificació als pagaments de la Seguretat Social de l'empresa.

Les empreses poden organitzar per elles mateixes la formació dels seus treballadors i fer la tramitació amb la Fundación Tripartita per a bonificar-se la formació o poden encarregar la organització de la formació a una entitat externa que serà la encarregada de tramitar la bonificació El Musical s'ha inscrit en el registre d'entitats de formació, segons s'estableix en el RD 4/2015 per a poder per a poder actuar com a Organitzadora per tal de facilitar la gestió a les empreses que inscriuen a treballadors a la seva formació continua.

En aquest cas la tramitació de la bonificació dels cursos la gestiona El Musical. Gestora: Glòria Sanchez: gloriasanchez@xarxaconsultors.com . Les empreses interessades en que els ajudem a fer aquesta tramitació hauran d'assumir el cost de la mateixa que són un 10% de l'import de la bonificació obtinguda. Si les condicions del crèdit de l'empresa ho permeten, aquest cost de gestió també és bonificat.

Si esteu interessats a que us ajudem amb aquesta tramitació, els passos a seguir són els següents:

PASSOS PER BONIFICAR-VOS EL CURS:

1. Per saber si pots accedir a la bonificació per empreses d’aquest curs, has d’anar a la persona de la teva empresa que s’encarrega de recursos humans (el que et fa la nòmina) i preguntar si han fet servir el crèdit de formació anual que paguen amb la Seguretat Social.

2. Si et diuen que NO o NO SABEN el que els hi preguntes, els hi has d’explicar que és possible que puguis fer aquest curs sense cap cost ni per tu ni per a l’empresa fent servir el crèdit de formació de la Seguretat Social. Si la teva empresa no s’ha gastat aquest crèdit i està conforme en fer aquesta consulta has d'enviar un mail a la Gestora Glòria Sanchez - gloriasanchez@xarxaconsultors.com. Si et diuen que que l’han fet servir, no et pots beneficiar de la bonificació i has d’abonar l’import del curs per fer-lo.

3. Un cop contactat amb la Glòria ella us informarà dels passos a seguir.

4. Atenció: Recordeu que tot i bonificar-vos el curs US HEU D'INSCRIURE AL CURS A TRAVÉS DE LA NOSTRA WEB I FER EL PAGAMENT ABANS DE COMENÇAR EL CURS. Després, a través de la Seguretat Social us tornaran el pagament.
Número de compte corrent del Banc de Sabadell (IBAN): ES49-0081-0432-0600-0103-9514 Codi BIC: BSABESBB. (Recordeu posar a "Concepte" el Nom i Cognoms de l'alumne que s'inscriu al curs).
El pagament del curs ha d'estar fet com a mínim una setmana abans de l'inici del curs. Una vegada fet el pagament rebran per e-mail la confirmació de la plaça.

DUBTES SOBRE LES BONIFICACIONS: Si teniu qualsevol dubte sobre les bonificacions, si us plau, envieu un mail a gloriasanchez@xarxaconsultors.com exposant a quins cursos us voleu apuntar i quins són els vostres dubtes concrets i ella us els resoldrà. Moltes gràcies! EL MUSICAL

------------------------------------------------------->Consulta la LLISTA DE CURSOS DEL MUSICAL