bk
centre
menu escola
menu grau professional
menu formacio continuada
editorial
copyright2010
formació continuada > cursos actuals

CURSOS MUSICALS PER EDUCADORS DE 0 A 5 ANYS 2015 (TRETZENA EDICIÓ)

  • Adreçat a...
  • Descripció
  • Mestres
  • Preu
  • Inscripció

FOTO

 




A professorat d'educació infantil, primària, mestres especialistes de música de 0-5 anys, pedagogs, estudiants de música, estudiants de pedagogia musical, mestres d'alumnes de 0-3 anys de llars d'infants, guarderies, escoles d'infantil, professors de música d'escoles de música o professorat d'ensenyaments de règim especial. 

pdfDescarrega el PDF amb la informació del curs

La música és l’harmonia del cel i de la terra (Yuel Ji, músic Xinès)

Benvolguts/des,

Amb molta alegria ens retrobem un any més (tretzena edició) amb vosaltres per compartir música, exercicis, idees, materials, alguna sorpresa…i moltes coses més…

Us proposem aquest curs que consta de 4 sessions a càrrec d'Eulàlia Abad i una sessió complementària pensada pels educadors que treballen amb els més petits a càrrec de Maria Josep Besson.

Per quart any, seguim incloent el projecte de Música i valors. Us proposem una sessió on l'eix principal serà com treballar un valor a partir de la música. També pots consultar www.artpercreixer.com o bé descarregar el PDF ArtxCréixer

Les 5 sessions d'aquesta edició seran:

1) ESCOLTEM I COMPARTIM
amb Eulàlia Abad
7 març 2015 - TANCAT
de 9,30h a 14h

(Repetició 2013)

Activitats de relaxació amb diferents propostes auditives, de moviment amb campanes, instruments de percussió, titelles i moltes coses més... De 0 a 3 anys.
2) EL JAZZ PELS MÉS PETITS
amb Eulàlia Abad
21 març 2015 - TANCAT
de 9,30h a 14h
(Moviment i danses, Repetició 2010)
Diversos estils de jazz, escollits i variats, propostes d'audició participativa, petites històries d'imaginació amb moviments senzills, originals i divertits per treballar el cos i la lateralitat, l'expressió i l'alegria de la música. De 0 a 3 anys.
3) MIRANT EL CEL
amb Eulàlia Abad
11 abril 2015-TANCAT
de 9,30h a 14h
(Valors, Repetició 2013)

En Niko és un titella molt especial, li agrada molt mirar el cel, i ell ens inspirarà per conèixer tot el que podem descobrir. EL cel, el sol, els núvols, els avions, els globus, el vent, la pluja, la lluna, els estels...Organitzarem una classe de música amb aquest centre d'interès amb exercicis auditius de moviment i de relaxació guiats per aquest misteriós i divertit personatge. De 0 a 3 anys.

4) CANÇONS I SOMNIS DE BRESSOL
amb Eulàlia Abad
18 abril 2015-TANCAT
16 de maig - OBERT

de 9,30h a 14h
NOU!

Cançons, exercicis d'audicions i jocs auditius per als més menuts. Diversos instruments en són els protagonistes. propostes didàctiques variades i màgiques. Un seminari ple de sorpreses! De 0 a 2 anys.

Seminari complementari per a nadons (de 0 mesos fins que caminen) amb Maria Josep Besson:

5) MUSICOTERÀPIA PELS MÉS PETITS
amb Maria Josep Besson
28 febrer 2015 - TANCAT
de 9,30h a 14h
(Repetició 2013)
A través dels jocs, les cançons, el moviment, l'experimentació amb material sonor, la improvisació...els petits acompanyats dels adults descobreixen que la veu, el cos i la música són els vehicles de la comunicació afectiva. En aquesta sessió aprendrem recursos que ens ajudaran a desenvolupar els seus sentits, a establir un vincle amb ells i poder utilitzar-ho a l'aula. Sessió per a nadons de 0 mesos fins que caminen.

LES INSCRIPCIONS JA ESTAN OBERTES! (clica a la pestanya d'inscripció per veure l'estat de les inscripcions i els possibles grups)

DURADA
Cada Sessió té una durada de 4 hores.

EulaliaEulàlia Abad
Cantant i pedagoga musical, treballa a diferents escoles d’educació infantil i escoles de música de Barcelona des de fa molts anys. Especialista en infants de 0 a 3 anys, ha creat una metodologia pròpia: "Música per créixer".

Actualment imparteix tallers i xarrades en diversos centres de Catalunya a educadors/es, monitors, pares i totes les persones interessades en iniciar la música als més petits també fa alguns tallers i xarrades a Educadores infantils i de Magisteri a la Universitat de Barcelona departament dirigit pel Doctor Josep Gustems. Treballa permanentment en l’elaboració de material musical didàctic. Col·labora amb els cursos de formació continuada de “El Musical” des del 2002,  iniciant un nou camí amb seminaris i tallers de música i valors.
www.artpercreixer.com
i web eulàlia abad


BessonMaria Josep Besson
Musicoterapeuta i Titulada superior de Cant pel Conservatori Superior de música del Liceu. Crea i dirigeix el grup de Veu “Dones” des de l’any 2006. Imparteix els cursos de veu: “Pren consciència de la teva veu”, “Expressa’t mitjançant la veu i la música”, “Descobreix la teva veu” i “La veu com a eina terapèutica” a persones i grups de totes les edats interessats a descobrir i millorar la seva veu. Tot el seu treball vocal es porta a terme des del punt de vista terapèutic. Una altre de les seves activitats principals és la que exerceix amb les dones embarassades i amb les mares i nadons, a “El Musical” de Bellaterra. Com a docent ha estat professora de cant al Conservatori de música del Liceu i a l’escola Aulos de Cerdanyola entre altres. Ha impartit cursos de veu a l’Escola d’Estiu de l’Educació de persones adultes, a l’Escola d’Estiu Rosa Sensat i a l’Orfeó Lleidatà entre altres i com a docent de musicoterapia ha impartit cursos de formació a El Musical de Bellaterra, al Col·legi oficial de diplomats en infermeria de Lleida, al Col·legi d’infermeres i Llevadores d’Andorra, al col·lectiu de Llevadores de la Catalunya central.

5 Sessions: 249 Euros
4 Sessions: 199 Euros
3 Sessions: 181 Euros
2 Sessions: 121 Euros
1 Sessions: 61 Euros

*Curs bonificable a càrrec del Crèdit de Formació de la vostra empresa. Segons el Reial decret 395/2007 de 23 de març, totes les empreses que tinguin treballadors disposen d'un crèdit anual per a la seva formació. Aquesta disponibilitat de crèdit permet recuperar la inversió de formació realitzada per les empreses mitjançant bonificacions en la Seguretat Social. Consulteu la vostra empresa.

*La factura del curs s'emet amb les dades de la inscripció. Si vols la factura amb unes altres dades (Escola on treballes, Institució ) ho has d'indicar al formulari d'inscripció. No es podran variar les dades de la factura un cop fet el pagament.

*Entrega de Certificat d'Assistència (80%).

*El Departament d'Educació reconeix als educadors les activitats de 15 o més hores (Per tenir el curs reconegut t'has d'apuntar a un mínim de 4 o 5 sessions). Curs en tràmit de reconeixement PER PART DEL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ de la Generalitat de Catalunya segons Ordre de 7 de setembre de 1994, per la qual s'estableixen els requisits i procediments per reconèixer activitats de formació permanent adreçades al professorat. Pendent resolució.

LES INSCRIPCIONS S'OBRIRAN A PARTIR DEL DILLUNS 9 DE GENER DE 2012