bk
centre
menu escola
menu grau professional
menu formacio continuada
editorial
copyright2010
formació continuada > cursos actuals

LA VEU COM A REFLEX DE L'ÀNIMA

  • Adreçat a...
  • Descripció
  • Calendari i Horari
  • Mestres
  • Preu
  • Inscripció

PDF Descarrega el PDF informatiu

Musicoterapeutes.
Professionals sanitaris interessats.
Psicòlegs.
Professorat, pedagogs, mestres.
Qualsevol persona interessada en la veu

La veu és un reflex del nostre ésser. Tots la podem estimar i fer servir com a eina d’expressió, comunicació, millora personal i també com a instrument terapèutic.
Aquest curs ens donarà eines que ens permetin prendre consciència del nostre instrument: la veu. Conèixer-la, respectar-la i estimar-la. A partir d’aquest coneixement utilitzar-la com a eina terapèutica.

Calendari i Horari:
10 i 11 de juliol de 2012

Horari de les sessions:
- 10,00h. a 14,00h.
- 16,00h. a 21,00h.
(dimecres fins 18,00h.).

Durada
15 hores

francescMaria Josep Besson
Musicoterapeuta i titulada superior de cant. Una de les seves activitats principals és la que exerceix amb  les dones embarassades i amb les mares i nadons, a “El Musical” de Bellaterra i privadament. És musicoterapeuta a Shalom Taller, Centre per a discapacitats i a ASPADI (Associació de pares de disminuïts). Col·labora com a musicoterapeuta a la Residència Assistida de Gent Gran i Centre de Dia de Cerdanyola del Vallès (Geriatria).Porta el grup de Veu “Dones” a l’Associació de Dones per la Igualtat a Cerdanyola del Vallès. Col·labora des del 2007 amb “Veus sense Fronteres” donant setmanalment assessorament vocal.  Imparteix diversos cursos de veu, entre els quals: “Pren consciència de la teva veu” “Expressa’t mitjançant la veu i la música” i “Descobreix la teva veu” a persones i grups de totes les edats interessats a descobrir i millorar la seva veu . Tot el seu treball es porta a terme des del punt de vista terapèutic posant èmfasi en el desafinament i la desentonació. Ha estat professora de cant al Conservatori de música del Liceu i a l’escola Aulos de Cerdanyola entre altres. Ha impartit cursos de veu a l’Escola d’Estiu de l’Educació de persones adultes i a l’Orfeó Lleidatà, entre altres i com a docent de musicoterapia ha impartit cursos de formació al Col·legi oficial de diplomats en infermeria de Lleida, al Col·legi d’infermeres i Llevadores d’Andorra i a les Llevadores de la Catalunya central organitzat pel SAP Bages-Berguedà-Solsonés.

Curs: 198 Euros

*La factura del curs s'emet amb les dades de la inscripció. Si vols la factura amb unes altres dades (Escola on treballes, Institució ) ho has d'indicar al formulari d'inscripció. No es podran variar les dades de la factura un cop fet el pagament.

*Entrega de Certificat d'Assistència (80%).

*El Departament d'Educació reconeix als educadors les activitats de 15 o més hores. Activitat en tràmit de reconeixement per part del DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ de la Generalitat de Catalunya segons Ordre de 7 de setembre de 1994, per la qual s'estableixen els requisits i procediments per reconèixer activitats de formació permanent adreçades al professorat.

Inscripcions obertes - Omple el formulari