bk
centre
menu escola
menu grau professional
menu formacio continuada
editorial
copyright2010
formació continuada > cursos actuals

SEMINARIS MUSICALS PER EDUCADORS DE 0 A 4 ANYS 2011

  • Adreçat a...
  • Descripció
  • Calendari i Horari
  • Mestres
  • Preu
  • Inscripció

FOTO
A professorat d'educació infantil, primària, mestres especialistes de música de 0-4 anys, pedagogs, estudiants de música, estudiants de pedagogia musical, mestres d'alumnes de 0-3 anys de llars d'infants, guarderies, escoles d'infantil, professors de música d'escoles de música o professorat d'ensenyaments de règim especial. 



PDF Descarrega el PDF amb la informació dels Seminaris

Per novè any consecutiu i amb la il·lusió de sempre, tornem a preparar per a vosaltres els Seminaris Musicals per educadors. Us proposem 4 seminaris a càrrec d'Eulàlia Abad i un seminari complementari pensat pels educadors que treballen amb els més petits a càrrec de Maria Josep Besson.

Seminaris 0-4 anys Eulàlia Abad:
En aquests seminaris hi trobareu cançons i contes d'instruments, exercicis d'audició, moviment, relaxació, tots ells fàcils i didàctics. També us omplirem d'idees per poder posar en pràctica a l'aula; i finalment organitzarem una classe fent un viatge per les estacions de l'any. Aquest any, a més, iniciem un nou projecte: Música i valors. Us proposem dos seminaris específics on l'eix principal serà com treballar els valors a partir de la música. També pots consultar www.artpercreixer.com o bé descarregar el PDF ArtxCréixer

1) JAZZ PELS MÉS PETITS
amb Eulàlia Abad
19 març 2011 - Tancat
REPETICIÓ 2010

Diversos estils de jazz, escollits i variats, propostes d'audició participativa, petites histories d'imaginació amb moviments senzills, originals i divertits per treballar el cos i la lateralitat, l'expressió i l'alegria de la música.
2) APRENEM A ESCOLTAR
amb Eulàlia Abad
2 abril 2011- Tancat
9 abril 2011 - Tancat
NOU!
(valors)

Un valor important és el respecte però ens cal primer aprendre a escoltar. Veurem com mantenir l'atenció i relaxar els infants més petits de diferents formes, amb  campanes, instruments de percussió, jocs simbòlics, titelles, cant, exercicis d'audició i de moviment amb músiques escollides, diferents idees i exercicis pràctics.
3) CANÇONS I CONTES D'INSTRUMENTS
amb Eulàlia Abad
30 abril 2011-Tancat
7 maig 2011-Tancat

NOU! (valors)
Cançons i contes fàcils i divertits amb objectius musicals, per escoltar, aprendre els sons de diferents instruments, representar i alhora introduirem diversos valors dels personatges dels contes  com l'autoestima, la solidaritat, la paciència, la tolerància, la generositat, l'amistat, l'acceptació, l'alegria, la valentia, la sinceritat i la confiança. Edats recomanades de 3 a 5 anys. 
4) ORGANITZAR UNA CLASSE DE MÚSICA
amb Eulàlia Abad
21 maig 2011-Tancat
28 maig 2011 - Tancat
NOU!

Aprendrem a organitzar una classe de música tenint com a centre d'interès les quatre estacions de l'any. Farem un viatge per les 4 estacions de l'any amb exercicis auditius, moviment i relaxació divertits i didàctics per poder organitzar una classe amb els petits.

Seminari complementari per a nadons (de 0 mesos fins que caminen) amb Maria Josep Besson:

5) MUSICOTERÀPIA PELS MÉS PETITS
amb Maria Josep Besson
5 març 2011 - Tancat
12 març 2011 - Tancat
NOU!

A través dels jocs, les cançons, el moviment, l'experimentació amb material sonor, la improvisació...els petits acompanyats dels adults descobreixen que la veu, el cos i la música són els vehicles de la comunicació afectiva. En aquest seminari aprendrem recursos que ens ajudaran a desenvolupar els seus sentits, a establir un vincle amb ells i poder utilitzar-ho a l'aula.

 

Calendari i Horari 2011

DATES dels Seminaris:INSCRIPCIONS OBERTES (clica a la pestanya d'inscripció per veure l'estat de les inscripcions i els possibles grups)

amb Eulàlia Abad
-1r SEMINARI - JAZZ PELS MÉS PETITS
-2n SEMINARI - APRENEM A ESCOLTAR
-3r SEMINARI - CANÇONS I CONTES D'INSTRUMENTS
-4t SEMINARI - ORGANITZAR UNA CLASSE DE MÚSICA (4 estacions)

amb Maria Josep Besson
-5è SEMINARI - MUSICOTERÀPIA PELS MÉS PETITS


DURADA
Cada Seminari té una durada de 4 hores.

EulaliaEulàlia Abad
Cantant i pedagoga musical, treballa a diferents escoles d’educació infantil i escoles de música de Barcelona des de fa molts anys. Especialista en infants de 0 a 3 anys, ha creat una metodologia pròpia: "Música per créixer".

Actualment imparteix tallers i xarrades en diversos centres de Catalunya a educadors/es, monitors, pares i totes les persones interessades en iniciar la música als més petits també fa alguns tallers i xarrades a Educadores infantils i de Magisteri a la Universitat de Barcelona departament dirigit pel Doctor Josep Gustems. Treballa permanentment en l’elaboració de material musical didàctic. Col·labora amb els cursos de formació continuada de “El Musical” des del 2002,  iniciant un nou camí amb seminaris i tallers de música i valors.
www.artpercreixer.com
i web eulàlia abad


BessonMaria Josep Besson
Musicoterapeuta i titulada superior de cant. Una de les seves activitats principals és la que exerceix amb  les dones embarassades i amb les mares i nadons, a “El Musical” de Bellaterra i privadament. És musicoterapeuta a Shalom Taller, Centre per a discapacitats i a ASPADI (Associació de pares de disminuïts). Col·labora com a musicoterapeuta a la Residència Assistida de Gent Gran i Centre de Dia de Cerdanyola del Vallès (Geriatria).Porta el grup de Veu “Dones” a l’Associació de Dones per la Igualtat a Cerdanyola del Vallès. Col·labora des del 2007 amb “Veus sense Fronteres” donant setmanalment assessorament vocal.  Imparteix diversos cursos de veu, entre els quals: “Pren consciència de la teva veu” “Expressa’t mitjançant la veu i la música” i “Descobreix la teva veu” a persones i grups de totes les edats interessats a descobrir i millorar la seva veu . Tot el seu treball es porta a terme des del punt de vista terapèutic posant èmfasi en el desafinament i la desentonació. Ha estat professora de cant al Conservatori de música del Liceu i a l’escola Aulos de Cerdanyola entre altres. Ha impartit cursos de veu a l’Escola d’Estiu de l’Educació de persones adultes i a l’Orfeó Lleidatà, entre altres i com a docent de musicoterapia ha impartit cursos de formació al Col·legi oficial de diplomats en infermeria de Lleida, al Col·legi d’infermeres i Llevadores d’Andorra i a les Llevadores de la Catalunya central organitzat pel SAP Bages-Bergueda-Solsones.

5 Seminaris: 248 Euros
4 Seminaris: 198 Euros
3 Seminaris: 180 Euros
2 Seminaris: 120 Euros
1 Seminari: 60 Euros

*La factura del curs s'emet amb les dades de la inscripció. Si vols la factura amb unes altres dades (Escola on treballes, Institució ) ho has d'indicar al formulari d'inscripció. No es podran variar les dades de la factura un cop fet el pagament.

*Entrega de Certificat d'Assistència (80%).

*El Departament d'Educació reconeix als educadors les activitats de 15 o més hores. Les persones que s'apuntin a 4 o 5 seminaris tindran l'ACTIVITAT RECONEGUDA PER PART DEL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ de la Generalitat de Catalunya segons Ordre de 7 de setembre de 1994, per la qual s'estableixen els requisits i procediments per reconèixer activitats de formació permanent adreçades al professorat. Resolució 25/10/2010.

INSCRIPCIONS TANCADES (PLACES ESGOTADES)