bk
centre
menu escola
menu grau professional
menu formacio continuada
editorial
copyright2010
formació continuada > cursos actuals

COM ACOMPANYAR CANÇONS AMB PIANO

  • Adreçat a...
  • Descripció
  • Calendari i Horari
  • Mestres
  • Preu
  • Inscripció

A mestres de primària i especialistes de música (cicle inicial, mitjà i superior), monitors del lleure, pedagogs, estudiants de música, estudiants de pedagogia musical, professors de música, músics, pares i mares, ...

pianoEn aquest curs de caire pràctic es presentaran diversos estils i formes d’acompanyar al piano diferents cançons per tal que els docents tinguin eines i recursos pràctics a l’aula.

Es requereix com a mínim el nivell elemental de piano.

Metodologia que es farà servir: el curs serà de caire pràctic amb els fonaments teòrics corresponents.

Materials: Es proporcionarà als alumnes les cançons que es vagin treballant a classe.

Calendari i Horari:
11-12-13-14 de juliol de 2011
Tardes de 16 a 19h

Durada
16 hores (12 hores presencials i 4 hores no presencials)

francescFrancesc d’Assís Pagès
Pianista i cantant

Músic
Format a l’Escolania de Montserrat, ha col.laborat amb l’Orfeó Català en diverses ocasions. Forma part del grup vocal de gospel Blackbirds. Ha cantat conjuntament amb Pep Prats en diversos projectes. Actualment dirigeix la Coral Bellaterra i el Cor de l’Oronell.

Pedagog
Conjuntament amb Jordi Vallespí van crear l’espectacle “WIMOWEH” per l’Auditori que estava adreçat a nens i nenes. Ha treballat en diverses escoles de música i ha col.laborat en escoles de primària des de fa més de 20 anys. Fruit del treball de l’Escola de Música de Voltregà, Lliçà d’Amunt i Bellaterra així com alguna altra col.laboració en escoles de primària, ha format aquets recull de cançons que es poden fer servir per nens i nenes d’edats entre els 6 i 12 anys i poden ser una eina de gran ajuda pels docents.

Curs: 198 Euros

*La factura del curs s'emet amb les dades de la inscripció. Si vols la factura amb unes altres dades (Escola on treballes, Institució ) ho has d'indicar al formulari d'inscripció. No es podran variar les dades de la factura un cop fet el pagament.

*Entrega de Certificat d'Assistència (80%).

*El Departament d'Educació reconeix als educadors les activitats de 15 o més hores. Activitat Reconeguda per part del DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ de la Generalitat de Catalunya segons Ordre de 7 de setembre de 1994, per la qual s'estableixen els requisits i procediments per reconèixer activitats de formació permanent adreçades al professorat. Resolució 06/04/2011

Curs TANCAT