bk
centre
menu escola
menu grau professional
menu formacio continuada
editorial
copyright2010
formació continuada > cursos actuals

SEMINARIS MUSICALS PER EDUCADORS DE 0 A 4 ANYS 2012 (DESENA EDICIÓ)

  • Adreçat a...
  • Descripció
  • Mestres
  • Preu
  • Inscripció

FOTO
A professorat d'educació infantil, primària, mestres especialistes de música de 0-4 anys, pedagogs, estudiants de música, estudiants de pedagogia musical, mestres d'alumnes de 0-3 anys de llars d'infants, guarderies, escoles d'infantil, professors de música d'escoles de música o professorat d'ensenyaments de règim especial. pdfDescarrega el PDF amb la informació del curs

Per desè any consecutiu i amb la il·lusió de sempre, tornem a preparar per a vosaltres els Seminaris Musicals per educadors. Us proposem 4 seminaris a càrrec d'Eulàlia Abad i un seminari complementari pensat pels educadors que treballen amb els més petits a càrrec de Maria Josep Besson.

Seminaris 0-4 anys Eulàlia Abad:
En aquests seminaris hi trobareu exercicis d'imaginació, escolta, moviment, audició, ritme, relaxació...tots ells fàcils i didàctics. També us omplirem d'idees per poder posar en pràctica a l'aula; i finalment organitzarem una classe fent un viatge per les estacions de l'any. Aquest any, seguim incloent el projecte que vam iniciar l'any passat de Música i valors. Us proposem dos seminaris específics on l'eix principal serà com treballar els valors a partir de la música. També pots consultar www.artpercreixer.com o bé descarregar el PDF ArtxCréixer

Els 5 seminaris d'aquesta edició seran:

1) IMAGINEM I ESCOLTEM
amb Eulàlia Abad
3 març 2012 - Tancat
10 de Març - OBERT

de 9,30h a 14h
RECOPILACIÓ! (valors)
Escoltant la música treballarem l’atenció i la relaxació i alhora desenvoluparem la imaginació. Un recull d’exercicis de relaxació auditiva i en moviment, amb campanes, titelles, instruments de percussió, i altres materials amb finalitat didàctica, gaudir de la pau i aprendre a escoltar. (material de diferents seminaris (2005-2010).
2) EL MOVIMENT A TRAVÉS DEL TEMPS
amb Eulàlia Abad
17 març 2012 - Tancat
24 març 2012 - OBERT
de 9,30h a 14h
NOU!

Uns nens s’introdueixen en una nau espacial màgica que els anirà portant a diversos països i diferents èpoques de la història. Coneixerem danses i moviments senzills i divertits de diferents estils, països i èpoques per expressar, potenciant alhora el moviment, l’audició i l’atenció. (recomanat per 3, 4 i 5 anys)
3) L'ALEGRIA DE L'AUDICIÓ I EL RITME
amb Eulàlia Abad
14 abril 2012- Tancat
21 abril 2012 - OBERT
de 9,30h a 14h
NOU! (valors)
Exercicis especials pels més petits d’audició i de ritme per escoltar i /o participar amb músiques variades utilitzant diferents instruments. Descobrirem els titelles, els sons d’animalets, els instruments de percussió, seguint la pulsació, treballant les diferents figures. (negra, blanca, corchera, pausa, diferents tempos) i gaudint de la música i de l´afectivitat. Especialment pensat per Nadons d'1 i 2 anys.
4) ORGANITZAR UNA CLASSE DE MÚSICA
amb Eulàlia Abad
5 maig 2012 - Tancat
12 maig 2012 - OBERT
de 9,30h a 14h
Repetició 2011!
Aprendrem a organitzar una classe de música tenint com a centre d'interès les quatre estacions de l'any. Farem un viatge per les 4 estacions de l'any amb exercicis auditius, moviment i relaxació divertits i didàctics per poder organitzar una classe amb els petits.

Seminari complementari per a nadons (de 0 mesos fins que caminen) amb Maria Josep Besson:

5) MUSICOTERÀPIA PELS MÉS PETITS
amb Maria Josep Besson
18 febrer 2012 - TANCAT
de 9,30h a 14h
NOU!

A través dels jocs, les cançons, el moviment, l'experimentació amb material sonor, la improvisació...els petits acompanyats dels adults descobreixen que la veu, el cos i la música són els vehicles de la comunicació afectiva. En aquest seminari aprendrem recursos que ens ajudaran a desenvolupar els seus sentits, a establir un vincle amb ells i poder utilitzar-ho a l'aula. Exercicis per a educadores.

LES INSCRIPCIONS S'OBRIRAN A PARTIR DEL DILLUNS 9 DE GENER DE 2012 (clica a la pestanya d'inscripció per veure l'estat de les inscripcions i els possibles grups)

DURADA
Cada Seminari té una durada de 4 hores.

EulaliaEulàlia Abad
Cantant i pedagoga musical, treballa a diferents escoles d’educació infantil i escoles de música de Barcelona des de fa molts anys. Especialista en infants de 0 a 3 anys, ha creat una metodologia pròpia: "Música per créixer".

Actualment imparteix tallers i xarrades en diversos centres de Catalunya a educadors/es, monitors, pares i totes les persones interessades en iniciar la música als més petits també fa alguns tallers i xarrades a Educadores infantils i de Magisteri a la Universitat de Barcelona departament dirigit pel Doctor Josep Gustems. Treballa permanentment en l’elaboració de material musical didàctic. Col·labora amb els cursos de formació continuada de “El Musical” des del 2002,  iniciant un nou camí amb seminaris i tallers de música i valors.
www.artpercreixer.com
i web eulàlia abad


BessonMaria Josep Besson
Musicoterapeuta i titulada superior de cant. Una de les seves activitats principals és la que exerceix amb  les dones embarassades i amb les mares i nadons, a “El Musical” de Bellaterra i privadament. És musicoterapeuta a Shalom Taller, Centre per a discapacitats i a ASPADI (Associació de pares de disminuïts). Col·labora com a musicoterapeuta a la Residència Assistida de Gent Gran i Centre de Dia de Cerdanyola del Vallès (Geriatria).Porta el grup de Veu “Dones” a l’Associació de Dones per la Igualtat a Cerdanyola del Vallès. Col·labora des del 2007 amb “Veus sense Fronteres” donant setmanalment assessorament vocal.  Imparteix diversos cursos de veu, entre els quals: “Pren consciència de la teva veu” “Expressa’t mitjançant la veu i la música” i “Descobreix la teva veu” a persones i grups de totes les edats interessats a descobrir i millorar la seva veu . Tot el seu treball es porta a terme des del punt de vista terapèutic posant èmfasi en el desafinament i la desentonació. Ha estat professora de cant al Conservatori de música del Liceu i a l’escola Aulos de Cerdanyola entre altres. Ha impartit cursos de veu a l’Escola d’Estiu de l’Educació de persones adultes i a l’Orfeó Lleidatà, entre altres i com a docent de musicoterapia ha impartit cursos de formació al Col·legi oficial de diplomats en infermeria de Lleida, al Col·legi d’infermeres i Llevadores d’Andorra i a les Llevadores de la Catalunya central organitzat pel SAP Bages-Bergueda-Solsones.

5 Seminaris: 248 Euros
4 Seminaris: 198 Euros
3 Seminaris: 180 Euros
2 Seminaris: 120 Euros
1 Seminari: 60 Euros

*La factura del curs s'emet amb les dades de la inscripció. Si vols la factura amb unes altres dades (Escola on treballes, Institució ) ho has d'indicar al formulari d'inscripció. No es podran variar les dades de la factura un cop fet el pagament.

*Entrega de Certificat d'Assistència (80%).

*El Departament d'Educació reconeix als educadors les activitats de 15 o més hores. Les persones que s'apuntin a 4 o 5 seminaris tindran l'ACTIVITAT RECONEGUDA PER PART DEL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ de la Generalitat de Catalunya segons Ordre de 7 de setembre de 1994, per la qual s'estableixen els requisits i procediments per reconèixer activitats de formació permanent adreçades al professorat. Resolució 23/11/2011.

Curs Tancat

LES INSCRIPCIONS S'OBRIRAN A PARTIR DEL DILLUNS 9 DE GENER DE 2012