bk
centre
menu escola
menu grau professional
menu formacio continuada
editorial
copyright2010
formació continuada > cursos actuals

PREPAREM LA VEU PER CANTAR ALS MÉS PETITS

  • Adreçat a...
  • Descripció
  • Calendari i Horari
  • Mestres
  • Preu
  • Inscripció

Adreçat a professorat d’educació infantil, primària, mestres especialistes en música, pedagogs, estudiants de música, estudiants de pedagogia musical, mestres d’alumnes de 0-5 anys de llars d’infants, guarderies, escoles d’infantil,  professors de música d’escoles de música o professorat d’ensenyaments de règim especial. I totes aquelles persones que volen cantar als més petits.

Curs per conèixer la propia veu, ser-ne conscient i treure'n el millor per poder cantar als més petits.

El treball que es realitzarà serà de sessions pràctiques on aprendrem a: conèixer l'instrument, perdre la por a cantar, adquirir eines i tècniques per no forçar la veu i projectar-la correctament amb un to bonic.

Aprendre i cantar un repertori per aquestes edats.

Materials: Es proporcionarà als alumnes les cançons que es vagin treballant a classe.

Calendari i Horari:
del 27 de juny a l'1 de juliol de 2011
Tardes de 17 a 20h

Durada
15 hores

francescMaria Josep Besson
Musicoterapeuta i titulada superior de cant. Una de les seves activitats principals és la que exerceix amb  les dones embarassades i amb les mares i nadons, a “El Musical” de Bellaterra i privadament. És musicoterapeuta a Shalom Taller, Centre per a discapacitats i a ASPADI (Associació de pares de disminuïts). Col·labora com a musicoterapeuta a la Residència Assistida de Gent Gran i Centre de Dia de Cerdanyola del Vallès (Geriatria).Porta el grup de Veu “Dones” a l’Associació de Dones per la Igualtat a Cerdanyola del Vallès. Col·labora des del 2007 amb “Veus sense Fronteres” donant setmanalment assessorament vocal.  Imparteix diversos cursos de veu, entre els quals: “Pren consciència de la teva veu” “Expressa’t mitjançant la veu i la música” i “Descobreix la teva veu” a persones i grups de totes les edats interessats a descobrir i millorar la seva veu . Tot el seu treball es porta a terme des del punt de vista terapèutic posant èmfasi en el desafinament i la desentonació. Ha estat professora de cant al Conservatori de música del Liceu i a l’escola Aulos de Cerdanyola entre altres. Ha impartit cursos de veu a l’Escola d’Estiu de l’Educació de persones adultes i a l’Orfeó Lleidatà, entre altres i com a docent de musicoterapia ha impartit cursos de formació al Col·legi oficial de diplomats en infermeria de Lleida, al Col·legi d’infermeres i Llevadores d’Andorra i a les Llevadores de la Catalunya central organitzat pel SAP Bages-Bergueda-Solsones.

Curs: 198 Euros

*La factura del curs s'emet amb les dades de la inscripció. Si vols la factura amb unes altres dades (Escola on treballes, Institució ) ho has d'indicar al formulari d'inscripció. No es podran variar les dades de la factura un cop fet el pagament.

*Entrega de Certificat d'Assistència (80%).

*El Departament d'Educació reconeix als educadors les activitats de 15 o més hores. Activitat en tràmit de reconeixement per part del DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ de la Generalitat de Catalunya segons Ordre de 7 de setembre de 1994, per la qual s'estableixen els requisits i procediments per reconèixer activitats de formació permanent adreçades al professorat.

CURS TANCAT