bk
centre
menu escola
menu grau professional
menu formacio continuada
editorial
copyright2010
formació continuada > cursos actuals

CURS D'EDICIÓ DE PARTITURES FINALE (INICIACIÓ)

  • Adreçat a...
  • Descripció
  • Calendari i Horari
  • Mestres
  • Preu
  • Inscripció

Adreçat a alumnes, professors i músics que vulguin conèixer aquest programa i fer-lo servir tant com a eina de treball, per a músics, com a mitjà de docència en les noves tecnologies a l'aula.

Descripció del curs:
Operacions d'inserció i edició d'events simples: notes, silencis, acords, lligadures, grups irregulars, text, lletra d'una cançó, xifrat d'acords,caps de notes i pliques, escriptura polifònica, tonalitat i transposició, canvi de mètrica de compas, compassos, claus, dinàmiques i signes, ajust de pentagrames i sistemes. Altres operacions simples.

Calendari i Horari:
dimecres 6 i 13 de juliol de 2011
Matí: de 10,00h a 14,00h

Durada
12 hores (8 hores presencials i 4 hores de treball a casa)

Professor

 

 

Oriol Campmany

Realitza els seus estudis a l’Escola de Musica de Bellaterra.

Obté el titol de grau mig en l’especialitat de flauta travessera al Conservatori Superior de música del Liceu i realitza estudis a l’Aula de Música Moderna.

Ha fet diversos cursos d’edició: Finale, Cubase, Lògic audio... Des del 2003 col·labora amb l’editorial Bellaterra Música Edicions editant les partitures dels seus llibres.

 

Curs: 80 Euros

*La factura del curs s'emet amb les dades de la inscripció. Si vols la factura amb unes altres dades (Escola on treballes, Institució ) ho has d'indicar al formulari d'inscripció. No es podran variar les dades de la factura un cop fet el pagament.

*Entrega de Certificat d'Assistència (80%).

*El Departament d'Educació reconeix als educadors les activitats de 15 o més hores. Aquest curs no està reconegut pel Departament d'Educació perquè té 12 hores de durada, però s'entrega igualment certificat d'assistència.

Curs Tancat